I denne veilederen viser vi deg hvordan du registrerer kvalifiseringsfasen i en begrenset anbudskonkurranse.

I konkurransens innstillinger må du oppgi navn på konkurransen, velge "Over EU terskelverdi", velge aktuell forskrift, skjema, Begrenset prosedyre og kontraktstype.

1. Pass på at du velger Kunngjøring av konkurranse med kvalifisering (to trinn).
  2. Skriv navnet på konkurransen
  3. Velg riktig prosjekt
  4. Velg Over EU terskelverdi
  5. Velg riktig forskrift.
  6. Velg skjema 02 Kunngjøring
  7. Velg Begrenset prosedyre

Klikk på savebtn.png når du er ferdig.

OBS: Hvis du senere finner ut at vi har gjort feil i dette bildet, kan du komme tilbake til dette bildet ved å klikke på knappen for Rediger innstillinger.