For å komme til Søkesiden for avtaler (KAV), klikker du Avtaler i menyen, eller i drop-down menyen

Sett opp søkeparameterene, og klikk søk. Søkeresultat vises til høyre.

Du kan definere søket ditt etter en rekke parametere; Publisert, Status, Tidsramme, Datoer osv.

I felter hvor man kan velge personer/kategorier, vil søkeforslag dukke opp basert på inntastet verdi.

Klikk Søk når parametere er satt opp. Resultatet vises til høyre.

Søket kan eksporteres ut i Excel. Du kan også endre hvilke kolonner som skal vises i søkeresultatet ved å klikke på Tabell-symbolet

Her kan man velge hvilke kolonner som skal vises i oversikten. Maks 7.

Klikk tilbake for å komme tilbake til Avtalesøk