Man kan opprette en ny konkurranse eller kunngjøring ved å holde musepekeren over + tegnet og velge Konkurranse.

Man kan også opprette en ny konkurranse/kunngjøring direkte fra et prosjekt i fanebladet Konkurranser.

02 Konkurranse.png

I neste steg må du definere hva slags kunngjøring/konkurranse det gjelder. Hvis konkurransen ble opprettet direkte fra et prosjekt, er dette allerede fylt ut.

03 Konkurranse.png

Valg man foretar under Type kunngjøring er relevante i forhold til terskelverdi, forskrift og kunngjøringsskjema.