Innstillinger for Administrator

I Mercell må alltid minst 1 bruker være definert som adminstrator. Administratoren har automatisk tilgang til alt som er registrert på virksomheten. I tillegg har de tilgang til en side med diverse innstillinger.

Innstillingene finner du ved å klikke på virkomhetens navn øverst til høyre i toppmenyen.

Klikk deretter på Innstillinger

Det er kun brukere med administrasjonstilgang som kan endre innstillingene på denne siden.

• Betalingsbetingelser
    • Her kan man finne alle tilgjengelige eller legge til egne betalingsbetingelser hvis ønskelig
  • Avtaletyper
    • Her registrerer du hvilke avtaletyper som skal være tilgjengelig når brukere skal registrere avtaler i KAV. F.eks. Kontrakt, Rammeavtale osv.
  • Samarbeidspartnere
    • En oversikt over andre virksomheter dere er satt opp som samarbeidspartner med
  • Produktgrupper vedrørende avtaler
    • Her registrerer du hvilke produktgrupper som skal være tilgjengelig når brukere skal registrere avtaler i KAV. F.eks. Renholdstjenester, Kontorrekvisita
  • Ansvars - og konfidensialitetserklæringer
    • Her kan du etablere eller endre på ansvars- og konfidensialitetserklæringer.
  • Mal for protokoll
    • Bygg opp innholdet i protokollen i en egen mal
  • Tildelingsmaler
    • Her kan du legge inn standardtekster til bruk som Kommentar til tildelingen. Du kan lage maler for både Tildelt og Ikke tildelt.
  • Standard innstillinger
    • Her kan du bestemme Standard innstillinger som skal gjelde i fanebladet Betingelser på kunngjøringer/konkurranser. Leveringsbetingelser, Betalingsbetingelser osv.
  • Oppsett av behovsmelding
    • Kun for virksomheter med behovsmelding satt opp i Mercell. Her kan du se oppsettet for din virksomhets Behovsmeldingsmodul
  • Fullmaktshierarki
    • Kun for virksomheter med fullmaktshierarki satt opp i Mercell. Her kan du legge til fullmaktshavere, og definere begrensninger på brukere
  • Meldingskategori
    • Definer kategorisering av meldinger som sendes i kommunikasjonsmodulen