Endreansvarlig og meldingsmottakere i en avtale

Når firmaet deres er registrert som leverandør på en avtale i Mercell, må oppdragsgiver legge inn en primær kontaktperson i ditt firma. Alle meldinger og varsler knyttet til avtalen går kun til denne kontaktpersonen.

Når dere har inngått en parallell rammeavtale med en oppdragsgiver, kan dere (avhengig av rammeavtalevilkårene) inviteres til å delta i minikonkurranser. Både meldinger og varsler, samt invitasjon til å delta i minikonkurranser sendes i utgangspunktet til den som står som ansvarlig i avtalen.

Dere har imidlertid mulighet til å endre kontaktperson, og du kan også legge inn flere meldingsmottakere, slik at dere reduserer sjansen for å gå glipp av viktig informasjon.

Slik endrer du ansvarlig og meldingsmottakere i en avtale

Gå til avtalens sammendrag-side og klikk på den blå firkanten.

Velg meldingsmottakere og ansvarlig i boksen. I dette eksempelet vil Nils stå som ansvarlig, mens både Nils og Nina vil motta meldinger og varsler fra oppdragsgiveren.

Du kan også velge en annen som ansvarlig.

Sjekk hvem som har gjort endringer

Hvis du klikker på Logg-fanen i kan du se om det er gjort endringer i kontaktpersonene, hvem som gjorde det og når det ble gjort. Her vil du også finne alle meldinger, både systemgenererte og andre meldinger som er knyttet til avtalen eller konkurransen.