Definere firmastørrelse

Under firmainnstillingene i Mercell, er det et felt som heter Firmastørrelse. Informasjonen i dette feltet brukes når dere skal levere et tilbud i en konkurranse hvor oppdragsgiver har brukt ESPD-skjemaet. I praksis betyr dette at dere ikke får levert et tilbud i en slik konkurranse dersom dere ikke har definert firmastørrelse og dette fortsatt står til standardinnstillingen "ukjent: Firmastørrelse er ikke definert".

Klikk på firmanavnet øverst til høyre på skjermen.

I rullegardinen Firmastørrelse velger det alternativet som passer for din bedrift.

Klikk på Lagre endringer