---
title: "Sletning af din konto"
canonical: "https://support.mercell.com/space/MBTDK/196394090518/Sletning%20af%20din%20konto"
format: markdown
---
> ⚠️ **Advarsel:** Når din konto er** slettet**, kan den ikke gendannes. Alle tilknyttede oplysninger slettes permanent, du modtager ikke længere notifikationer, og du bliver afmeldt Mercells e-mail-liste.

Hvis du er den **eneste og sidste organisationsadministrator** for din organisationsprofil, kan du ikke selv slette din konto. Du skal enten først tildele administratorrollen til en anden bruger, eller, hvis du ønsker at slette både din brugerprofil og organisationsprofilen, kontakte [Mercell Support](https://contact.mercell.com/?lang=da) for at få hjælp.

###   
Sådan sletter du din konto via brugermenuen:

1. Klik på dit **Navn** øverst i højre hjørne af siden.
2. Vælg **Min profil** fra rullemenuen.
3. Rul til knappen på fanen **Generel Info.**
4. Klik på den røde **Slet konto**-knap.
5. Der vises et pop op-vindue. Bekræft sletningen ved at klikke på **Slet.**

Du vil modtage en **bekræftelses e-mail** med et link til at fuldføre sletningen.  


> ⚠️ #### Vigtigt: Bekræftelse e-mail påkrævet
> ⚠️ 
> ⚠️ - Linket skal bekræftes inden for **10 minutter**, da det derefter udløber.
> ⚠️ - Hvis linket ikke bruges i tide, forbliver din konto aktiv, og alle tjenester fortsætter som normalt.
> ⚠️ - Hvis linket udløber eller ikke bliver brugt, skal du starte sletningen igen fra din profil indstillinger.

  
Når du har bekræftet sletningen af kontoen, vil du se en bekræftelsesmeddelelse. Du vil derefter blive viderestillet til **login siden**.

Hvis du som Organisations Administrator skal slette en anden bruger, kan du læse artiklen her: [https://support.mercell.com/space/MBTDK/196532633641/Sletning+af+brugere+som+administrator](https://support.mercell.com/space/MBTDK/196532633641/Sletning+af+brugere+som+administrator) 

*Article Ref: 101220251227*