---
title: "For Leverandører: Kopiere en overvågningsprofil til en anden bruger"
canonical: "https://support.mercell.com/space/MBTDK/196814342530/For%20Leverand%C3%B8rer%3A%20Kopiere%20en%20overv%C3%A5gningsprofil%20til%20en%20anden%20bruger"
format: markdown
---
Mulighederne kan variere afhængigt af din abonnement Kun  Organisationsadministratorer  kan kopiere en overvågningsprofil fra én bruger til en anden.  Hvis du ønsker at kopiere din egen profil til en kollega (fremfor at dele den) og ikke har de nødvendige rettigheder, bedes du kontakte din organisationsadministrator for hjælp. Sådan kopierer du en overvågningsprofil fra én bruger til en anden Klik på   tandhjulsikonet for  Generelle indstillinger  i menuen til venstre. Vælg herefter  Administration af brugere . Find den bruger, der i øjeblikket har overvågningsprofilen, og vælg menuen med tre prikker til højre. Vælg herefter  Rediger . Gå til fanen  Overvågningsprofil  og find den profil, du ønsker at kopiere. Vælg  Kopiér profil  i menuen med tre prikker til højre. Vælg den eller de brugere, som profilen skal kopieres til. Du kan vælge flere brugere på én gang. Vælg  Anvend  øverst til højre. Overvågningsprofilen vil derefter blive kopieret til de valgte brugeres indstillinger. En overvågningsprofil kan kun kopieres til en bruger, hvis vedkommende har en abonnementslicens. Hvis brugeren ikke har et abonnement, vises et gult advarselssymbol (udråbstegn i en trekant ⚠️) i slutningen af rækken. Derudover kan en overvågningsprofil altid kopieres til  Organisations administratorer , uanset om de har en aktiv licens.  Dette sikrer, at organisationen ikke mister profiler, og giver dig mulighed for at gemme en kopi af den originale version, før der foretages ændringer. Tip: Det anbefales at kopiere en profil, hvis brugerne har brug for fleksibilitet, mens deling er bedst, når overvågningsbehovene er identiske på tværs af teamet. Kopiering af en overvågningsprofil Hver bruger modtager deres egen uafhængige version af profilen. Brugere kan ændre i deres kopi uden at påvirke kollegaernes præferencer. Nyttigt når forskellige brugere er ansvarlige for forskellige regioner, udbudstyper eller kriterier. Hjælper med at holde profiler organiserede og overskuelige i stedet for at være afhængig af én fælles liste. Deling af en overvågningsprofil Én fælles profil benyttes af flere brugere. Enhver ændring foretaget i profilen påvirker alle brugere, der har adgang til den. Bedst egnet til teams, der skal overvåge nøjagtig de samme regioner, udbudstyper og kriterier. Article Ref: 060120260924