---
title: "Monitoring Profiel naar een andere gebruiker kopiëren"
canonical: "https://support.mercell.com/space/MTBNL/196814274806/Monitoring%20Profiel%20naar%20een%20andere%20gebruiker%20kopi%C3%ABren"
format: markdown
---
Beschikbare opties zijn afhankelijk van uw abonnement. Alleen de  organisatiebeheerder  met een abonnement dat toegang biedt tot  Monitoringsprofielen  kan een  Monitoring Profiel  van de ene gebruiker naar een andere gebruiker kopiëren. Hoe kopieer je een monitoringprofiel van de ene gebruiker naar de andere? In het linker menu in uw Mercell Bidding, klik op  Instellingen  (  ) . Ga naar  Gebruikersbeheer . Zoek de gebruiker die momenteel dat monitoring profiel heeft en klik op de drie puntjes aan de rechterkant. Selecteer vervolgens  Bewerken . Ga naar het tabblad  Monitoringsprofielen   Selecteer  Profiel kopiëren  in het menu met de drie puntjes. Selecteer de gebruiker waarnaar het profiel moet worden gekopieerd.  Selecteer vervolgens  Toepassen . Het monitoring profiel wordt vervolgens gekopieerd naar de instellingen van de geselecteerde gebruiker. Een monitoring profiel kan alleen naar een gebruiker worden gekopieerd als deze een abonnement heeft. Als de gebruiker geen abonnement heeft, wordt er een geel waarschuwingssymbool (uitroepteken in een driehoek   ) weergegeven aan het einde van de rij in de tabel. Een monitoring profiel kan ook gekopieerd worden naar een  organisation administrator , ongeacht of zij een actieve licentie hebben. Zo zorgt u ervoor dat de organisatie geen profielen kwijtraakt en kunt u een kopie van de oorspronkelijke versie bewaren voordat u wijzigingen aanbrengt in het profiel. Tip:  Een profiel kopiëren wordt aanbevolen wanneer gebruikers flexibiliteit nodig hebben, terwijl delen het beste werkt wanneer gebruikers dezelfde monitoring wensen hebben in de gehele organisatie. Monitoring Profiel Kopiëren Elke gebruiker ontvangt zijn eigen afhankelijke versie van het profiel. Gebruikers kunnen aanpassingen doorvoeren aan het profiel, zonder dat dit andere collega’s beïnvloedt. Handig wanneer verschillende gebruikers verantwoordelijk zijn voor verschillende regio’s, kanstypes of monitoringscriteria. Helpt om profielen overzichtelijk te houden en makkelijker te managen in plaats van rekening te houden met een gedeelde lijst. Een Monitoring Profiel Delen Een gedeeld profiel dat gebruikt wordt door meerdere gebruikers. Alle aanpassingen die worden aangebracht zullen impact hebben op alle gebruikers die toegang hebben tot het profiel. Handig wanneer gebruikers verantwoordelijk zijn voor dezelfde regio’s, kanstypes of monitoringscriteria. Article Ref: 060120260924